Κυριακή 1 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Κυριακή:

-- Οι Οργανώσεις Περιστερίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση τιμής για τους αγωνιστές του μπλόκου Περιστερίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Μπλόκου (λόφος Αξιωματικών). Θα μιλήσει η Αθανασία Ζαρκαδούλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και Γραμματέας της ΤΕ Περιστερίου του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα με αντάρτικα τραγούδια, ενώ στο χώρο θα υπάρχει έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟΒ Χορτιάτη διοργανώνει εκδήλωση για τα 73 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη, στο χώρο του Μνημείου του Ολοκαυτώματος. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

Αύριο, Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 1ος όρ.), η ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής καλεί σε σύσκεψη για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ για τα 100χρονα της Οκτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ, και θα ακολουθήσει προβολή βίντεο.

Την Τρίτη 3 Οκτώβρη:

-- Στις 7.30 μ.μ. οι ΚΟΒ Δ. Πύλης Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, στην καφετερία «Λέων». Θα παρουσιαστεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ και θα προβληθεί σχετικό βίντεο - αφιέρωμα.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κατερίνης η ΚΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πιερίας καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Οι κατακτήσεις της εργατικής τάξης στο σοσιαλισμό και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

Την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21), με θέμα: «Εξελίξεις σε Υγεία - Πρόνοια - Ειδική Αγωγή και η οργάνωση του αγώνα μας».

Το Σάββατο 7 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ ΜΜΕ Αττικής καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση, στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας (Τροίας 36, Βικτώρια). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ