Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Το μυαλό στον Αρη...

Και τώρα ο Αρης. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μπορεί να μην έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο παιχνίδι με την αυστριακή Κάρντεν για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, όμως τώρα προσπαθεί να κρατήσει το ηθικό τους ψηλά ενόψει του ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στον Αρη.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός πάντως, μετά το παιχνίδι με την Κάρντεν δήλωσε πως το μόνο ικανοποιητικό στοιχείο από τον αγώνα αυτό ήταν το αποτέλεσμα καθώς οι παίκτες κινήθηκαν μακριά από τα πλάνα που είχαν σχεδιαστεί για την αναμέτρηση αυτή. «Από το παιχνίδι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι μόνο από το 0-0. Απ' αυτά που είπαμε πριν από το παιχνίδι και από τα πλάνα μας ήμασταν πάρα πολύ μακριά. Εμείς ως φιλοξενούμενοι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι από το 0-0, γιατί πάντα ο φιλοξενούμενος κοιτάζει περισσότερο την άμυνά του».

Ενόψει του αυριανού ντέρμπι, ο Μπάγεβιτς πιθανότατα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ουντέζε που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του ακόμα, αλλά και τον Αμπονσά που αναχώρησε για τη Γαλλία για προσωπικούς λόγους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ