Σάββατο 14 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Οργισμένα Νιάτα» στο OLVIO

Τα «Οργισμένα Νιάτα», έργο του Αγγλου συγγραφέα Τζον Οσμπορν, σε απόδοση, δραματουργική επεξεργασία και σκηνοθεσία Κίρκης Καραλή, ανεβαίνουν στο θέατρο OLVIO (Ιερά Οδός 67 και Φαλαισίας 7, Βοτανικός - κοντά στο μετρό στάση «Κεραμεικός») με πρωταγωνιστές τους Παρθενόπη Μπουζούρη, Σήφη Πολυζωίδη, Χάρη Τζωρτζάκη και Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Εφτά Κυριακές. Εφτά εποχές. Εφτά διαφορετικές πόλεις. Τέσσερις άνθρωποι σε ένα σπίτι... Οι ίδιοι άνθρωποι, η ίδια ιστορία. Η λύσσα ενός αυτοκαταστροφικού πάθους και η πορεία προς την ενηλικίωση.

Οπως σημειώνει η σκηνοθέτης Κ. Καραλή, «η φωνή της νεολαίας του καιρού του Οσμπορν (1956) είναι η ίδια με τη φωνή κάθε νεολαίας από τότε και μετά (μεταπολεμικής, μεσοπολεμικής ή εμπόλεμης), είναι πικραμένη για τον σύγχρονο κόσμο, μιλά με κυνισμό, φοβάται να αγγίζει τη χαρά, γιατί συνήθισε στον πόνο. Το έργο είναι ένας πίνακας της νευρωτικής εποχής μας, σαρκαστικός και άφρων...».

Συντελεστές

Μετάφραση - Ερευνα: Χρήστος Κεχαγιάς, Αναλυτική Προσέγγιση: Ανδροκλής Δεληολάνης, Σκηνικά: Αγγελος Μέντης, Κοστούμια: Απόστολος Μητρόπουλος

Παραστάσεις κάθε Πέμπτη στις 21.00 και κάθε Παρασκευή στις 18.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ