Σάββατο 22 Σεπτέμβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εγκαίνια χρωμάτων

Εργο του Γ. Καρποντίνη
Εργο του Γ. Καρποντίνη
«Μορφές» ονομάζεται η έκθεση φωτογραφίας του Χρήστου Λιάτση, που εγκαινιάζεται τη Δευτέρα (8μμ) στο χώρο «ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ» (Ρίζου και Νικαίας 10, πλατεία Βικτορίας). Η φωτογράφιση έγινε στον ποταμό Αχέροντα και οι τίτλοι των φωτογραφιών είναι εμπνευσμένοι από τη μυθολογία. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13/10.

  • Την ίδια μέρα στην αίθουσα τέχνης «έκφραση» (Μεταξά και Φοίβης 11, Γλυφάδα), εγκαινιάζεται έκθεση φωτογραφίας των: Κ. Μπουγιούρη, Σ. Σούλτζε Κραφτ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 5 του Οκτώβρη.
  • Εγκαινιάζεται την 1η του Οκτώβρη στην γκαλερί «Δημόκριτος» (Δημοκρίτου 24), έκθεση έργων του ζωγράφου - αγιογράφου Γιώργου Καρποντίνη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 13 του Οκτώβρη.
  • Αναδρομική έκθεση της Δάφνης Κωστοπούλου εγκαινιάζεται στις 10 του Οκτώβρη στο Μέγαρο Εϋνάρδου (Αγίου Κωνσταντίνου 20). Καλλιτέχνης με ιδιαίτερη ευαισθησία, η Δ. Κωστοπούλου πειραματίστηκε κατά καιρούς με διάφορα υλικά και τεχνικές. Βασικές πηγές έμπνευσης της δουλιάς της στάθηκαν τα πολυάριθμα ταξίδια της, αλλά και η βαθιά γνώση της ελληνικής μυθολογίας, ενώ τα έργα της συχνά διακατέχονται από μια μεταφυσική ανησυχία.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ