Τρίτη 31 Οχτώβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Μαζική παρέμβαση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Από την κινητοποίηση στην Καλλιθέα
Από την κινητοποίηση στην Καλλιθέα
Μαζική συγκέντρωση στο κέντρο της Πάτρας, μετά από κάλεσμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, πραγματοποιήθηκε ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης κυριάρχησαν συνθήματα κατά της εμπλοκής του λαού στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Παράλληλα, μοιράστηκε στο λαό της Πάτρας η ανακοίνωση της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, που ενημερώνει τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής για τις τελευταίες εξελίξεις με τη φύλαξη πυρηνικών στον Αραξο, όπως και την ανακοίνωση του Κόμματος για την 28η Οκτωβρίου.

Στην Καλλιθέα

«Λαέ θυμήσου, το χώμα που πατάς, λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ - ΕΠΟΝ - ΕΛΑΣ», έγραφε το πανό των ΚΟ Καλλιθέας του ΚΚΕ, στη μαζική συγκέντρωση που διοργάνωσαν ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Καλλιθέας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κόμματος και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κύπρου την ώρα της κατάθεσης στεφάνων, αλλά και αργότερα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, για να μην επιτραπεί στους φασίστες της Χρυσής Αυγής να παραστούν στις εκδηλώσεις.

Θυμίζουμε ότι η ναζιστική εγκληματική οργάνωση είχε ανακοινώσει την πρόθεσή της να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις της Καλλιθέας, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στο λαό της πόλης. Οι δημοτικοί συνδυασμοί είχαν απορρίψει ομόφωνα αυτό το ενδεχόμενο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ