Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ
Σήμερα η συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών

Κινητοποίηση από την ΠΑΣΕΒΕ και στη Θεσσαλονίκη

Δυναμική απάντηση στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, στην πολιτική της φοροεξόντωσης των αυτοαπασχολούμενων, των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων σε βάρος τους, της γενικευμένης αντιασφαλιστικής επίθεσης, δίνουν σήμερα Τετάρτη τα κλαδικά σωματεία Υδραυλικών, Ηλεκτρολόγων, Ξυλουργών και Μετάλλου, με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών, στις 9 π.μ.

Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνουν επίσης η Ενωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθήνας και η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Στην κινητοποίηση στο υπουργείο Οικονομικών καλούν και εργατικά συνδικάτα της Αττικής, μεταξύ των οποίων τα κλαδικά συνδικάτα Χρηματοπιστωτικού, Οικοδόμων και Εμποροϋπαλλήλων, στο πλαίσιο της πάλης ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων εργατικών - λαϊκών νοικοκυριών.

Σήμερα επίσης, σε συγκέντρωση στις 6 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου καλεί η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.

Με τις σημερινές κινητοποιήσεις ανοίγει το αγωνιστικό δεκαήμερο δράσης των αυτοαπασχολούμενων που διοργανώνουν πανελλαδικά οι δυνάμεις της ΠΑΣΕΒΕ. Το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί για την Κυριακή 5/11, οπότε θα πραγματοποιηθούν πολύμορφες κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση της κυριακάτικης αργίας.

Η Πανελλαδική Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ καλεί τους αυτοαπασχολούμενους να αγωνιστούν για: Ενταξη των αυτοαπασχολούμενων στο αφορολόγητο, να μπει τέρμα στη φοροληστεία από το πρώτο ευρώ, να σταματήσουν οι κατασχέσεις και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, να παύσουν οι περικοπές σε συντάξεις - παροχές - επιδόματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ