Πέμπτη 2 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Πέμπτη:

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη φαρμακοβιομηχανία ELPEN για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 5 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία σε μεγάλους χώρους του Επισιτισμού στο Μενίδι, με επικεφαλής την Κλεοπάτρα Βιδάλη, μέλος του Γραφείου του ΠΣ Δυτικής Αθήνας της ΚΝΕ.

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί την εταιρεία TASTY για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ ΕΥΔΑΠ Αττικής καλεί στο Σωματείο Λογιστών, σε εκδήλωση με θέμα «Νερό: Κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 5 Νοέμβρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., στα Ανω Λιόσια, στο Δημοτικό Ωδείο, σε σύσκεψη με θέμα «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ, για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την εξουσία», θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά (δίπλα στην εκκλησία). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής και μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ. Η συνεστίαση περιλαμβάνει καλό φαγητό και μουσική.

-- Στις 11 π.μ., η ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ τιμά το ανεξάρτητο Τάγμα Εύβοιας του ΔΣΕ και τους αρχηγούς του, Θύμιο Καψάλη («Ανάποδο») και Γιώργη Βλαχούτσικο (Ευβοιώτη). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο του «Ανάποδου» στο Δερβένι. Θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, μέλος της ΤΕ Εύβοιας. Στην ταβέρνα «Ο Ικαρος» στο Προκόπι θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της ΚΕ για τον ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε». Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Στις 11.30 π.μ., η ΚΟ Καμένων Βούρλων, προβάλλοντας την πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή αναψυχή, διοργανώνει στο ξενοδοχείο «Violetta» (παραλία Καμένων Βούρλων) ανοιχτή σύσκεψη - συζήτηση με θέμα: «Τουριστική ανάπτυξη για ποιον;». Θα μιλήσουν ο Στάθης Δημόπουλος, δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δήμο Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου, και ο Νεόφυτος Θάνος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση στην Κύμη (Εργατική Εστία), με ομιλητή τον Θέμο Βασιλείου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ.

-- Η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής καλεί σε λαϊκό γλέντι, στη 1 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος).

Τη Δευτέρα 6 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στο Ολυμπιακό Χωριό, στο Στέκι της Λαϊκής Επιτροπής (Κακλαμανάκη 21), σε σύσκεψη με θέμα «Δεν υπάρχει δίκαιη ανάπτυξη σε άδικο σύστημα. Συμπόρευση με το ΚΚΕ, για δυνατό εργατικό κίνημα και Κοινωνική Συμμαχία, για την εξουσία», θα μιλήσει ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Γραφείου της ΠΕ Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ