Παρασκευή 3 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΕΣΚ ΠΑΡΑ-ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ
Κάλεσμα στήριξης στις αρχαιρεσίες

Στις 4, 5 και 6 Νοέμβρη πραγματοποιούνται οι εκλογές του Συλλόγου Παρα-τετραπληγικών και κινητικά ανάπηρων για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση (ΕΣΚ) καλεί σε στήριξη του ψηφοδελτίου της και καταγγέλλει την πλειοψηφία για τα εμπόδια που προσπαθεί να βάλει στην επικοινωνία της ΕΣΚ με τα μέλη του Συλλόγου. Απέναντι σε αυτήν τη μεθόδευση, η ΕΣΚ καλεί τα μέλη του Συλλόγου να επικοινωνούν μαζί της, στο e-maileskamea@otenet.gr και στα τηλέφωνα 210.2522.411 και 697.2203.139.

Στην Αθήνα οι εκλογές θα γίνουν 10.00 - 18.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης (πρώην ΕΙΑΑ) στην οδό Σπύρου Θεολόγου 1, 8η στάση Λεωφόρου Φυλής (Χασιάς), Ιλιον. Στο παράρτημα Β. Α. Πελοποννήσου θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Κανάρη, Πλατεία Νέων Εργατικών Κατοικιών, Αργος). Στο παράρτημα Μακεδονίας - Θράκης η ΓΣ και οι εκλογές θα γίνουν στα γραφεία του Συλλόγου (Καθ. Σιγάλα 9 και Παπαδάκη) στη Θεσσαλονίκη. Στο παράρτημα Αχαΐας η ΓΣ και οι εκλογές θα γίνουν στην αίθουσα των γραφείων στο κτίριο του Δήμου Πατρέων (Κέντρο ΑμεΑ), Κανελλοπούλου 106 και Μητροπούλου (έξω Αγυιά) Πάτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ