Σάββατο 11 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πειραιώτικο ντέρμπι κορυφής

Η πειραιώτικη κόντρα - σε καλλιθιώτικο έδαφος (στο γήπεδο του Εσπέρου) - μεταξύ Εθνικού και Ολυμπιακού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών. Οι δύο «συμπολίτες» «τα λένε» σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας στο βόλεϊ ανδρών για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, ενώ η «επανασύνδεση» αυτή τυγχάνει να είναι και ντέρμπι κορυφής: Οι δύο ομάδες μαζί με τον ΠΑΟΚ μοιράζονται την πρώτη θέση στη βαθμολογία, κι έτσι εκτός των ιστορικών αναφορών που συνοδεύουν τον αγώνα, αυτός έχει και υψηλό αγωνιστικό ενδιαφέρον.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται και η αναμέτρηση στη Σύρο, μεταξύ του Φοίνικα και της Κηφισιάς, δύο ομάδων με κοινούς στόχους και στη φετινή διοργάνωση.

Κατά τ' άλλα, ο συμπρωτοπόρος ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο, φιλοξενώντας τον Παμβοχαϊκό.

Το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Παναθηναϊκός - Ηρακλής (17.00 - ΕΡΤ2), Ηρακλής Χαλκίδας - Παναχαϊκή (18.30), Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Νίκη Αιγινίου (19.00), Εθνικός - Ολυμπιακός (20.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: Φοίνικας Σύρου - Κηφισιά (16.30). ΔΕΥΤΕΡΑ: ΠΑΟΚ - Παμβοχαϊκός (18.00 - ΕΡΤ2).

  • VOLLEY LEAGUE γυναικών: Η κόντρα του τρίτου της βαθμολογίας Ολυμπιακού με τους δεύτερους Μακεδόνες στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» (17.00) και το ντέρμπι των Κυκλάδων μεταξύ του πρωτοπόρου Πανναξιακού με τον ΑΟ Θήρας (19.00) δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Volley League γυναικών. Τα άλλα παιχνίδια: Ηρακλής Κηφισιάς - Αρης (17.00), Μαρκόπουλο - Κόρινθος (18.00), ΑΟΦ Πορφύρας - ΓΣ Ηλιούπολης (20.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ