Τρίτη 28 Νοέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στην εντατικοποίηση της εργασίας και τις απλήρωτες υπερωρίες οργανώνει σήμερα, στις 4.30 μ.μ., το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Συστήματος Αττικής. Αποφάσεις για συμμετοχή στην κινητοποίηση έχουν πάρει το σωματείο της «Mellon», οι Σωματειακές Επιτροπές PDS και FIRST DATA, οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας σε Ελευσίνα, Αγίους Αναργύρους, Γλυφάδα και Ανω Λιόσια. Την κινητοποίηση στηρίζουν επίσης οι εργαζόμενοι στα καταστήματα της Εθνικής σε Μέγαρα, Αλεξάνδρεια Ρόδο κ.α.

«ATHENS LEDRA»: Σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας προχωρούν την Πέμπτη 30/11, στη 1 μ.μ., οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Athens Ledra». Την ίδια ώρα έχει οριστεί τριμερής συνάντηση, μετά από αίτημα των εργαζομένων και του σωματείου τους. Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στην ανεργία, με την εργοδοσία να τους οφείλει δεδουλευμένα, όταν η επιχείρηση προχώρησε σε παύση λειτουργίας τον Ιούνη του 2016. Μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να διεκδικούν τις θέσεις εργασίας τους, τα δεδουλευμένα και τα δικαιώματά τους από την κυβέρνηση, παλιούς και νέους ιδιοκτήτες. ΣτοΑ μεταξύ, οι νέοι ιδιοκτήτες, που απέκτησαν το ξενοδοχείο μέσω πλειστηριασμού, έχουν ήδη βάλει μπρος ετοιμασίες για την επαναλειτουργία του υπό την ομπρέλα της «Hyatt», με διαχειριστή τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη.

«ΤΟΞΟΤΗΣ»: Σε επίσχεση εξακολουθούν να βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Τοξότης» διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει η εργοδοσία. Χτες το απόγευμα στη Γενική τους Συνέλευση αναμενόταν να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεών τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ