Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΠΕΘΕ ΠΑΤΡΑΣ
Αύριο η πρεμιέρα της «Ελίζας»

Με την «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου, το αγαπημένο έργο των παιδικών μας χρόνων, ξεκινούν αύριο Κυριακή στις 11 π.μ. στην Πάτρα, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», οι παραστάσεις για το κοινό της πόλης.

Πρόκειται για μία τρυφερή ιστορία που αγγίζει μικρούς και μεγάλους και την οποία σκηνοθετεί ο Περικλής Βασιλόπουλος, για την Παιδική Σκηνή του θεάτρου. Το έργο παίζεται επίσης καθημερινά στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» για τους μαθητές των σχολείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Πληροφορίες - κρατήσεις: 2610 623730, www.dipethepatras.gr, www.ticketservices.gr.

Στη μακρινή και βροχερή πόλη Πλίμουθ της Αγγλίας, πριν από 400 χρόνια, διαδραματίζεται η ιστορία της Ελίζας. Εκεί σε μια ταβέρνα, το "Κόκκινο λιοντάρι", όπου η Ελίζα εργαζόταν ως σερβιτόρα, ερωτεύτηκε έναν ναυτικό, τον Πάτρικ. Γρήγορα όμως ο Πάτρικ έφυγε για ένα μακρινό ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου τραυματίζεται. Η Ελίζα, θέλοντας να βρει τον αγαπημένο της, ναύλωσε με τρεις φίλους της ένα καράβι, με την ίδια στο τιμόνι του πλοίου, και ξεκίνησε το ταξίδι της αναζήτησης...

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γεράσιμος Γιοβανάκης, Θάνος Γρίβας, Τάσος Θεοφιλάτος, Δημήτρης Μελέτης, Θοδωρής Προκοπίου, Γεωργία Σωτηριανάκου, Νίκος Τουρνάκης, Βασίλης Τσόρλαλης.

Το εισιτήριο για την Παιδική Σκηνή θα έχει 5 ευρώ για τους μεγάλους και 4 ευρώ για τα παιδιά.

Οικογενειακό εισιτήριο 3 ατόμων αξίας 12 ευρώ ή 4 ατόμων αξίας 15 ευρώ (για όλη την οικογένεια).

Για τους μαθητές (σε οργανωμένες παραστάσεις σχολείων) ισχύει το εισιτήριο των 4 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ