Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συνεχίζεται με επιτυχία η παράσταση «Κάλλιο πέντε και στο χέρι... »

Συνεχίζεται με επιτυχία κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.15 η παράσταση «Κάλλιο πέντε και στο χέρι...», στο Θέατρο Από κοινού (Ευπατριδών 4, Γκάζι). Τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη πρεμιέρα.

Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο Θέατρο Από Κοινού: Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Ακης Σιδέρης, Αγγελική Ξένου και η μουσικός Τζο Μπάλτα αποφάσισαν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή τη νέα θεατρική σεζόν... Επιστράτευσαν για άλλη μια φορά τον Πάνο Χατζηκουτσέλη στην καταγραφή των κειμένων (για τα «κακώς κείμενα»). Στον ίδιο ανήκει και ο τίτλος «Κάλλιο πέντε και στο χέρι...», βάσει των μελών του θιάσου που συγκροτείται συμφώνως προς την οικονομική κατάσταση. Παράλληλα, υποδηλώνει την οικονομική κατάσταση της χώρας αυτήν τη στιγμή... Είναι η αναθεώρηση της επιθεώρησης!

Οπως είχε πει η Ελένη Γερασιμίδου στον «Ριζοσπάστη», «το "Κάλλιο πέντε και στο χέρι..." ακολουθεί τους κανόνες της επιθεώρησης. Εδώ θα δει ο θεατής γνώριμους τύπους της καθημερινότητας, γνώριμες καταστάσεις, θα παρακινηθεί με αστείο τρόπο να σκεφτεί και πάνω απ' όλα να γελάσει αναγνωρίζοντας στιγμές της ζωής του».

Επικουρικά γράφουν ο Αντώνης Ξένος, η Ελένη Γερασιμίδου και ο νεαρός Προκόπης Αναλύτης. Ενώ στην παρέα του θιάσου προστίθεται ως μπαλαντέρ του Σαββάτου ο μουσικός Νίκος Ροκάς.

Τηλ. κρατήσεων: 211 4057249.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ