Τετάρτη 6 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Κάλλιο πέντε και στο χέρι»

Σε πολύ ζεστό κλίμα το θέατρο «Από Κοινού» (Ευπατριδών 4, Γκάζι), που κλείνει και με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας, και οι συντελεστές της παράστασης «Κάλλιο πέντε και στο χέρι» υποδέχτηκαν τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη αγαπημένους συναδέλφους και φίλους, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης. Πρόκειται για μια παράσταση άκρως διασκεδαστική, που με ζωντάνια, χορό και τραγούδια αγγίζει θέματα της επικαιρότητας, γνώριμες καταστάσεις, ώστε ο θεατής μέσα από το χιούμορ να παρακινηθεί να σκεφτεί και πάνω απ' όλα να γελάσει, αναγνωρίζοντας στιγμές της ζωής του.

Στην επίσημη πρεμιέρα παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Αλέκα Παπαρήγα, Δημήτρη Γόντικα, Ελένη Μηλιαρονικολάκη και Διαμάντω Μανωλάκου, ενώ παραβρέθηκαν ακόμα η Λιάνα Κανέλλη και ο Σπύρος Χαλβατζής.

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Οι πέντε ύποπτοι για την επιτυχία του καλοκαιριού στο θέατρο «Από Κοινού», Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Ακης Σιδέρης, Αγγελική Ξένου και η μουσικός Τζο Μπάλτα, αποφάσισαν να συνεχίσουν με την ίδια συνταγή τη νέα θεατρική σεζόν... Επιστράτευσαν για άλλη μια φορά τον Πάνο Χατζηκουτσέλη στην καταγραφή των κειμένων (για τα «κακώς κείμενα»). Στον ίδιο ανήκει και ο τίτλος «Κάλλιο πέντε και στο χέρι» βάσει των μελών του θιάσου που συγκροτείται συμφώνως προς την οικονομική κατάσταση. Παράλληλα, υποδηλώνει την οικονομική κατάσταση της χώρας αυτήν τη στιγμή... Είναι η αναθεώρηση της επιθεώρησης!

Επικουρικά γράφουν ο Αντώνης Ξένος, η Ελένη Γερασιμίδου και ο νεαρός Προκόπης Αναλύτης. Ενώ στην παρέα του θιάσου προστίθεται ως μπαλαντέρ του Σαββάτου ο μουσικός Νίκος Ροκάς.

Παραστάσεις κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00 και Κυριακή στις 20.15.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 211.4057.249.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ