Σάββατο 9 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 10 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Με μαζική συμμετοχή η 8η Πανελλαδική Συνάντηση

Την Κυριακή 10 Δεκέμβρη γίνεται η 8η Πανελλαδική Συνάντηση του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) που διεξάγεται από τις 12 το μεσημέρι, στο κτίριο του ΤΕΙ Πειραιά (αμφιθέατρο Χατζηνικολάου).

Μέχρι την Παρασκευή, αποφάσεις για τη συνάντηση είχαν πάρει 44 φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι από όλη τη χώρα, 51 Επιτροπές Αγώνα, 8 Επιτροπές Ετών, 2 Συνελεύσεις Τμημάτων (από ενιαίους συλλόγους ιδρυμάτων), μια αθλητική επιτροπή σπουδαστικού συλλόγου και η επιτροπή των φοιτητών Αθήνας που δεν πήραν τη μετεγγραφή τους.

Οπως σημείωνε χαρακτηριστικά η Πανελλαδική Γραμματεία του ΜΑΣ στο κάλεσμά της για τη συνάντηση: «Η επιτυχία της Πανελλαδικής Συνάντησης του ΜΑΣ είναι απάντηση στα σχέδιά τους! Γιατί σημαίνει ότι οι φοιτητές και σπουδαστές παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους, διεκδικούν τις ανάγκες τους για να μορφωθούν, να δουλέψουν, να ζήσουν ολοκληρωμένα, να έχουν πρόσβαση στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην ψυχαγωγία. Οργανώνουν τον αγώνα τους, δεν περιμένουν "σωτήρες" να τους λύσουν τα προβλήματα, δεν δέχονται η ζωή τους να καθορίζεται από διαπραγματεύσεις, πλεονάσματα, μνημόνια. (...) Δυναμώνουμε το ΜΑΣ! Δυναμώνουμε τη φωνή και τον αγώνα μας!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ