Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Μεγάλες οι δυνατότητες για επιτυχία στη μάχη της ενίσχυσης του Κόμματος

Φουντώνει η άμιλλα ανάμεσα στις Κομματικές Οργανώσεις

Η κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχής
Η κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχής
Κλιμακώνεται η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ και όλες οι ΚΟ εντείνουν την προσπάθεια ώστε να καλύψουν τους στόχους τους. Η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου μετά το 7ο «κλείσιμο» φτάνει στο 81,71% και όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία, τόσο δυναμώνει και η άμιλλα ανάμεσα στις Οργανώσεις.

Ηδη μάλιστα δύο Οργανώσεις Περιοχής, η ΚΟ Αν. Μακεδονίας - Θράκης και η ΚΟ Αν. Στερεάς - Εύβοιας υπερκάλυψαν το πλάνο τους, κατά 101,85% και 100,02% αντίστοιχα. Είναι οι δύο πρώτες ΚΟ με βάση το βαθμό υπερκάλυψης και μάλιστα η Αν. Μακεδονία - Θράκη έχει καλέσει σε άμιλλα τους Ρουμελιώτες, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν απαντήσει. Αλλωστε, η ΚΟ Αν. Στερεάς - Εύβοιας ήδη είναι σε άμιλλα με την ΚΟ Πελοποννήσου, η οποία όμως δεν φαίνεται να την απειλεί, αφού βρίσκεται στην 8η θέση με ποσοστό 77,05%...

Σε άμιλλα είναι και η ΚΟ Αττικής με την ΚΟ Κ. Μακεδονίας και, όπως φαίνεται από τον πίνακα της κατάταξης, η Αττική είναι στην 6η θέση, με ποσοστό 86,12%, έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω της στην 11η θέση την Κ. Μακεδονία με 71,60%. Η κάλυψη αυτής της απόστασης τις επόμενες μέρες φαίνεται προς το παρόν απίθανη από τους Βορειοελλαδίτες...

Σημειώνουμε ότι η ΚΝΕ καλύπτει το πλάνο της κατά 71,32% και η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» κατά 87,58%.

Πολύ ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία για τις 20 πρώτες ΤΟ με βάση το βαθμό υπερκάλυψης. Οπως φαίνεται στον πίνακα, ήδη 12 ΤΟ έχουν καλύψει το πλάνο τους και άλλες 8 κινούνται σε τροχιά υπερκάλυψης, αφού βρίσκονται σε ποσοστό πάνω από 93%. Τα στοιχεία αυτά φανερώνουν τις υπαρκτές δυνατότητες για όλες τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, ώστε με πλατύ άνοιγμα, καλό σχεδιασμό, πείσμα και αυταπάρνηση να πιάσουν τους στόχους τους.

Οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις
Οι 20 πρώτες Τομεακές Οργανώσεις
Θυμίζουμε ότι η Γραμματεία της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ανακοινώσει ότι με τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης θα βραβευτούν οι τρεις πρώτες Οργανώσεις Περιοχής, σε ειδική εκδήλωση της ΚΕ, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων για τα 100 χρόνια του Κόμματος, με αναμνηστικές πλακέτες φιλοτεχνημένες από καλλιτέχνες μας και με τα παρακάτω βραβεία:

  • Για την 1η Οργάνωση: Η σημαία του Κόμματος και τεχνολογικός εξοπλισμός.
  • Για τη 2η Οργάνωση: Τεχνολογικός εξοπλισμός και πίνακας ζωγραφικής από το Αρχείο του Κόμματος.
  • Για την 3η Οργάνωση: Τεχνολογικός εξοπλισμός.

Τα κριτήρια για την ανάδειξη των τριών πρώτων Οργανώσεων Περιοχής θα είναι τα παρακάτω:

1. Ο βαθμός υπερκάλυψης του συνολικού πλάνου της ΚΟ.

2. Η προσωπική συνεισφορά των μελών της ΚΟ («κόκκινα μεροκάματα») και η συγκέντρωση των κομματικών συνδρομών για Νοέμβρη - Δεκέμβρη.

3. Ο βαθμός ανταπόκρισης και στράτευσης των οπαδών και φίλων του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ