Σάββατο 23 Δεκέμβρη 2017 - Κυριακή 24 Δεκέμβρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σε «κλοιό» βαρυχειμωνιάς πολλές περιοχές της χώρας

Σε «κλοιό» βαρυχειμωνιάς βρισκόταν η Ελλάδα από το πρωί της περασμένης Πέμπτης. Πολλές περιοχές είχαν «παραδοθεί» στον χιονιά, ανάμεσά τους η Πάρνηθα, οι νομοί Αχαΐας, Λάρισας, Φθιώτιδας και Καρδίτσας, καθώς και η δυτική Θεσσαλία. Στους δύο νομούς, Τρικάλων και Καρδίτσας, χιόνιζε από τις πρωινές ώρες, ενώ το κρύο ήταν αισθητό τόσο στα ορεινά, όσο και στις πεδινές περιοχές. Χιόνιζε και σε πολλές περιοχές της ημιορεινής και ορεινής Αχαΐας, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Χιόνισε ακόμη και μέσα στην πόλη της Λαμίας, ενώ στο δρόμο Λαμίας - Δομοκού είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα. Μεγάλο βάρος έπεφτε στο εθνικό δίκτυο Αθηνών - Θεσσαλονίκης, καθώς γινόταν προσπάθεια στην περιοχή του Μαρτίνου για να κρατηθεί ανοιχτός ο εθνικός δρόμος. Από τον κόμβο του Μαρτίνου στο 117ο χιλιόμετρο και μέχρι τα διόδια της Τραγάνας, στο 130ό χιλιόμετρο της ΠΑΘΕ, υπήρχε πυκνή χιονόπτωση και τα εκχιονιστικά μηχανήματα συνεχώς καθάριζαν το οδόστρωμα, για να κρατήσουν το εθνικό δίκτυο ανοιχτό.

Την Κυριακή αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας νέες ψυχρές αέριες μάζες. Το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξουν νέες χιονοπτώσεις ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα στα βορειοδυτικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ