Τετάρτη 10 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Tρίτωσε με Ιγκόρ για τον Ολυμπιακό

Ολυμπιακός: Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης, Ιγκόρ Καριόκα Σίλβα ντε Αλμέιδα, συνεχίστηκε χτες το μπαράζ ενίσχυσης του Ολυμπιακού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 21χρονος δεξιός μπακ πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα 4,5 χρόνια. Τη φετινή σεζόν ο Ιγκόρ έχει παίξει με τον Αστέρα σε 14 ματς, τα 12 στο πρωτάθλημα και τα δύο στο Κύπελλο, ενώ πέρυσι μέτρησε 19 συμμετοχές. Αποτελεί την τρίτη μεταγραφή των Πειραιωτών κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μετά τους Χατζισαφί και Μιραλάς.

Παναθηναϊκός: Την ώρα που βραζιλιάνικα ΜΜΕ εμφανίζουν τον Ροντρίγκο Μολέντο αποφασισμένο να επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ, ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια απόκτησης του παίκτη του Παναθηναϊκού. Χτεσινές πληροφορίες ήθελαν τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά», Λιούμπος Μίχελ, να μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα σε μια προσπάθεια να μεταπείσει τον Βραζιλιάνο από το να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Απόλλων Σμύρνης: Τον Ενβερ Αλίβοντιτς απέκτησε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο 33χρονος Σέρβος εξτρέμ αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», μετά τους Γιάννη Στάθη, Ντίντακ Ντεβέσα και Φόνσι Ναδάλες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ