Πέμπτη 11 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Πέτυχαν επανασύνδεση του ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν χτες το πρωί μέλη του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής και του Συλλόγου Γυναικών ν. Ροδόπης (μέλους της ΟΓΕ), απαιτώντας την επανασύνδεση του ρεύματος σε σπίτι οικογένειας εργαζόμενου στην Καρυδιά Κομοτηνής, ο οποίος λόγω των πολλών οικονομικών υποχρεώσεων αδυνατούσε να ανταποκριθεί στη ρύθμιση των δόσεων, στην οποία είχε προβεί σε παλαιότερο χρόνο. Παράλληλα, απαίτησαν ρύθμιση της οφειλής του που να είναι δυνατόν να εξυπηρετηθεί.

Τελικά, η ΔΕΗ αποδέχθηκε τη καταβολή ενός ποσού οικονομικά εφικτού από τον εργαζόμενο, προκειμένου να διακανονιστεί εντός 15ημέρου η οφειλή του με ευνοϊκότερους όρους, και να δοθεί εντολή άμεσης επανασύνδεσης του ρεύματος στο σπίτι του.

Οι εκπρόσωποι των φορέων ανέδειξαν ότι σε παρόμοια θέση βρίσκονται και δεκάδες άλλα λαϊκά νοικοκυριά που απειλούνται με διακοπή ρεύματος, την ώρα που μεγάλοι όμιλοι προχωρούν σε επενδύσεις και στην Ενέργεια, στο πλαίσιο της «δίκαιης» καπιταλιστικής ανάπτυξης με την οποία από τη μία θησαυρίζουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες και από την άλλη βυθίζεται ο λαός στο σκοτάδι. Τόνισαν ότι τα προβλήματα το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να διογκωθούν και να γίνουν ακόμα πιο σύνθετα και δύσκολα, γι' αυτό θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να είναι έτοιμοι να συμμετέχουν μαζικά και να παρέμβουν, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους σε όποιον την έχει ανάγκη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ