Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προέχει η υγεία

Την υγεία των ποδοσφαιριστών του προέταξε ως κυρίαρχο, εν όψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ, ο Λεμονής: «Ποτέ δεν ξέρεις αν σε δέκα ημέρες θα είναι όλοι οι παίκτες υγιείς. Ελπίζω πάντως όλοι να είναι υγιείς και σε καλή κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε τη νίκη». Οσο για τις πιθανότητες πρόκρισης; «Δεν μπορούμε να μπούμε στη διαδικασία υπολογισμών».

Ακόμα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τον έκτο συνεχόμενο τίτλο, καθώς η ομάδα «έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που μπορεί να γράψει την πιο "χρυσή" σελίδα στην ιστορία του συλλόγου σε κατακτήσεις τίτλων». Και τα εσωτερικά προβλήματα; «Ο πρωταθλητισμός και οι μεγάλες ομάδες αρκετές φορές έχουν τέτοια. Το θέμα είναι να ξεχνιούνται αυτόματα τη στιγμή που δημιουργούνται. Αυτό είναι το σημαντικό».

Από την άλλη, ο Ρόι Κιν, σε δηλώσεις του επισήμανε ότι αν παίξει η Μάντσεστερ απέναντι στον Ολυμπιακό όπως αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ, δεν υπάρχει ελπίδα επιτυχίας στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Οταν πάμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό δε νομίζω να μας αρέσει να βρεθούμε τρία γκολ πίσω στο ημίχρονο. Μπορεί να ξεφεύγεις από την ήττα στην "Πρέμιερσιπ", τώρα ή και αργότερα, αλλά απέναντι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δε θα τα καταφέρεις».

  • Σήμερα εξάλλου, οι «ερυθρόλευκοι» με πολλές απουσίες στη σύνθεσή τους θα αντιμετωπίσουν τη Λάρισα σε εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής για το κύπελλο Ελλάδας (20.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ