Τετάρτη 3 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ζητούνται λεφτά... και πλέι μέικερ

Την αρχή έκανε ο Ηρακλής... Τώρα ήρθε η σειρά του συμπολίτη του Αρη να αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα εισιτήρια του πρώτου εντός έδρα αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, για το πρωτάθλημα της Α1. Ο ερασιτέχνης Αρης, και όχι η ΚΑΕ..., επιχείρησε να σφραγίσει εισιτήρια του αγώνα στο Αλεξάνδρειο, αλλά η αρμόδια Εφορία δεν προχώρησε στην απαιτούμενη διαδικασία. Την τακτική της θεώρησης των εισιτηρίων για αγώνες της ΚΑΕ μέσω του ερασιτέχνη, ακολούθησε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το Μαρούσι. Το υπουργείο Οικονομικών, σε ερώτηση της ΚΑΕ Ηρακλής που στην πρεμιέρα της Α1 έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών λόγω χρεών (δε σφραγίστηκαν εισιτήρια) για το αν θα πρέπει να ακολουθήσει την τακτική του ΠΑΟΚ, πήρε αρνητική απάντηση και δεν προέβη σε καταγγελία. Κατά τα άλλα, ο Μπράντον Γούλφραμ βρίσκεται προς την έξοδο αφού όπως δείχνουν τα πράγματα ακόμα και να κάνει καταπληκτική εμφάνιση στον αγώνα με την ΑΕΚ θα πρέπει η αντικατάστασή του να θεωρείται βέβαιη. Ο Στηβ Γιατζόγλου αναζητεί τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του μέσα από μια λίστα με παίκτες που θα "κοπούν" από δοκιμές ομάδων του ΝΒΑ.

  • Το διάστημα αποθεραπείας του Γκάρι Γκραντ (τραυματίστηκε στο δεξί ώμο), θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του Αμερικανού πλέι-μέικερ στο Περιστέρι. Ο 36άχρονος πλέι-μέικερ, που το πρωί της Δευτέρας γυμνάστηκε χαλαρά, θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία θα δείξει τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
  • Συγγνώμη από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για την ήττα από την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, ζήτησε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ηλίας Ζούρος. Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε πως στη συνέχεια η ομάδα του θα προσπαθήσει να επανορθώσει και η αγωνιστική εικόνα θα βελτιωθεί.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ