Τετάρτη 24 Γενάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΤΗΣ «ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ»
Κινητοποίηση σήμερα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας

Την Παρασκευή θα προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία

Σε κινητοποίηση προχωρούν σήμερα, Τετάρτη, στις 8.30 π.μ., στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στη Νέα Σμύρνη, οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της επιχείρησης «Τοξότης ΑΕ» στα έργα του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ έχουν πάρει απόφαση για 24ωρη απεργία την Παρασκευή 26/1 και συγκέντρωση στις 9 π.μ. στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας (Λ. Βενιζέλου 273 και Σόλωνος), όπου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κατά της εταιρείας. Διεκδικούν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και την ανάκληση των δεκάδων απολύσεων στις οποίες προχώρησε τις προηγούμενες μέρες η εταιρεία.

Οι εργαζόμενοι στις εργολαβίες της επιχείρησης σε Αττική και Κόρινθο βρίσκονται σε διαρκείς κινητοποιήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες, με καταγγελίες στην Επιθεώρηση Εργασίας, ασφαλιστικά μέτρα, επίσχεση εργασίας και απεργίες.

Με στόχο να καλλιεργήσει κλίμα τρομοκρατίας και να αποδυναμώσει τις κινητοποιήσεις, η εργοδοσία προχώρησε στις 10/1 σε 30 απολύσεις. «Είναι βαθιά γελασμένη η εργοδοσία αν πιστεύει πως έτσι θα κάμψει το ηθικό των συναδέλφων μας», τονίζει το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας, που στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ