Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κομβικό τεστ

Με το κλίμα στην ομάδα να έχει «φτιάξει» μετά τη νίκη επί της Φενέρ την προηγούμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται απόψε για ένα ακόμα δύσκολο τεστ, στη Μαδρίτη με αντίπαλο τη Ρεάλ (21.45 - Novasports 2) για την 22η αγωνιστική. Η αναμέτρηση θεωρείται κομβική και για τις δύο ομάδες για το στόχο της παρουσίας στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι», με απολογισμό 14 νίκες - 7 ήττες, βρίσκονται στη 2η θέση, ενώ πιο οριακά είναι τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που με 13 - 8 βρίσκονται στην 4η θέση. Οπως όμως τόνισε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο αγώνας δεν είναι «τελικός» αλλά ευκαιρία για την ομάδα να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο που μέσα στην έδρα του ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας αντιμετώπισής του.

Για τον Ολυμπιακό αμφίβολος είναι ο Κώστας Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ από πλευράς Ρεάλ απών θα είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ, που υπέστη διάστρεμμα.

  • Αλλα σημερινά παιχνίδια: Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ (19.45 - Novasports 1), Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο (20.00 - Novasports 5), Ζαλγκίρις - Κίμκι (20.00 - Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ