Παρασκευή 9 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
«Πέταξε» στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ

Με πανηγυρικό τρόπο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ. Εχοντας ήδη απλοποιήσει την κατάσταση από τον πρώτο προημιτελικό, με τη νίκη του με 2-0, επικράτησε του Ατρόμητου και στη χτεσινή ρεβάνς στο Περιστέρι, με 3-1.

Ετσι ο κάτοχος του τίτλου «σφράγισε» την παρουσία του στην τετράδα και διατηρήθηκε σε τροχιά υπεράσπισης των κεκτημένων στη διοργάνωση. Ηταν η 13η συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο.

Παρά το δραστήριο ξεκίνημα των γηπεδούχων, ο ΠΑΟΚ ήταν που σκόραρε πρώτος, με τον Σάχοφ στο 30', «καθαρίζοντας» την υπόθεση πρόκριση, αφού ο Ατρόμητος χρειαζόταν πλέον τέσσερα γκολ για να προκριθεί. Οι Περιστεριώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βασιλακάκη στις αρχές της επανάληψης (54'), προσωρινά όμως, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» με τα γκολ των Κάνιας (67') και Κουλούρη (79') έφτασε στη νίκη.

  • Εκτός του ΠΑΟΚ, στα ημιτελικά έχουν προκριθεί η ΑΕΚ, η ΑΕΛ και ο Πανιώνιος. Η κλήρωση για τα ζευγάρια της τετράδας θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα από την ΕΠΟ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ