Σάββατο 10 Φλεβάρη 2018 - Κυριακή 11 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοίνωση για την άμιλλα στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος

Σε ανακοίνωσή του, για την άμιλλα των Τομεακών Οργανώσεων στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, το Γραφείο Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ σημειώνει:

Η ΚΟ Αττικής χαιρετίζει τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους χιλιάδες φίλους και φίλες του ΚΚΕ, τους χιλιάδες εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους που, για άλλη μια φορά, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και από το υστέρημά τους ενίσχυσαν οικονομικά το ΚΚΕ.

Η υπερκάλυψη του οικονομικού πλάνου στην ΚΟ Αττικής κατά 130,40% και η υπερκάλυψη κατά 136,81% του πλάνου της Οργάνωσης Αττικής της ΚΝΕ καθώς και η υπερκάλυψη κατά 130,47% του πανελλαδικού πλάνου του Κόμματος επιβεβαιώνουν ότι οι δεσμοί του ΚΚΕ με την εργατική τάξη, με το λαό συνεχώς ανανεώνονται και διευρύνονται.

Το θετικό αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο μέσα στις συνθήκες που έχει διαμορφώσει η αντιλαϊκή πολιτική για το εισόδημα των εργαζομένων, του φτωχού λαού, που αποτελεί τον βασικό οικονομικό ενισχυτή του Κόμματός μας, αποτελεί απάντηση στα πολύμορφα εμπόδια που επιχειρεί να ορθώσει το σύστημα στη σχέση του Κόμματός μας με το λαό. Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για τη χρονιά που διανύουμε. Χρονιά συμπλήρωσης των 100 χρόνων του ηρωικού Κόμματός μας.

Σημαντικός παράγοντας στην υπερκάλυψη του οικονομικού πλάνου στην ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ ήταν η κομμουνιστική άμιλλα που αναπτύχθηκε, για άλλη μια χρονιά, με την ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας και που, για άλλη μια χρονιά, η ΚΟ Αττικής βγήκε πρώτη, με διαφορά 10,3%. Η άμιλλα, επίσης, και ο κομμουνιστικός συναγωνισμός μεταξύ των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΟ Αττικής βοήθησαν στην υπερκάλυψη των πλάνων απ' όλες τις ΤΟ της ΚΟ Αττικής.

Σύμφωνα με τα συνδυασμένα κριτήρια που είχε καθορίσει η Γραμματεία της ΚΕ:

  • Πρώτη, αναδείχθηκε η ΤΟ Α' Αθήνας - Γαλατσίου, με έπαθλο τη σημαία του Κόμματος, πλακέτα και τεχνικό εξοπλισμό.
  • Δεύτερη, η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού, με έπαθλο πλακέτα και τεχνικό εξοπλισμό.
  • Τρίτη, η ΤΟ Μεσογείων - Λαυρεωτικής, με έπαθλο πλακέτα και τεχνικό εξοπλισμό.

Η βράβευση των Οργανώσεων θα γίνει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την επίσκεψη που θα οργανώσει η ΚΟ Αττικής στο μνημείο της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο, για τις πρωτοπόρες Οργανώσεις και πρωτοπόρους συντρόφους της ΚΟ Αττικής, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ