Τρίτη 13 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην «Παπουτσάνης»

Σε τρίωρη προειδοποιητική στάση εργασίας προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της επιχείρησης «Παπουτσάνης». Την κινητοποίηση προκήρυξε η Πανελλαδική Ενωση Ελαιουργοσαπωνοποιών και Προσωπικού Χημικής Βιομηχανίας Αττικής, μετά από σχετική απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.

Τα αιτήματα της κινητοποίησης ήταν τα εξής: Να μπει τέρμα στο καθεστώς των εργολαβιών και όλοι οι εργαζόμενοι να έχουν μόνιμη και σταθερή δουλειά. Να μην υπάρχουν μισθοί διαφορετικών ταχυτήτων και όλοι να πληρώνονται με βάση τις τελευταίες συμφωνίες του σωματείου με την εταιρεία. Να επαναφέρει η εργοδοσία τα εθιμικά που πάγωσε για ένα χρόνο και έχουν περάσει τέσσερα χρόνια χωρίς να τα έχει ακόμα επαναφέρει. Να τηρούνται τα ωράρια εργασίας, να πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι με βάση το χρόνο που εργάζονται. Να δοθούν αυξήσεις σε όλους τους εργαζόμενους. Μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, έγινε νέα συνέλευση στο χώρο του εργοστασίου, όπου πάρθηκε απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ