Παρασκευή 16 Φλεβάρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καθημερινές περιοδείες και συγκεντρώσεις

Από συγκέντρωση στην Καισαριανή με ομιλητή τον Θ. Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Από συγκέντρωση στην Καισαριανή με ομιλητή τον Θ. Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις των ΚΟ του ΚΚΕ, με συγκεντρώσεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και συνοικίες. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται οι πρόσφατες εξελίξεις με το περιστατικό στα Ιμια, που σηματοδοτεί την όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας αλλά και μια ακόμα επιβεβαίωση ότι το ΝΑΤΟ και η ΕΕ δεν αποτελούν παράγοντα σταθερότητας αλλά αστάθειας, κινδύνων και πολεμικών εμπλοκών. Στο ίδιο φόντο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών συζητιούνται οι διευθετήσεις στα Δυτικά Βαλκάνια, που περιλαμβάνουν τη συμφωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ. Τα στελέχη του Κόμματος που παρεμβαίνουν στις συγκεντρώσεις και τις περιοδείες αναλύουν την άλλη όψη της επικίνδυνης εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης, αυτήν της επίθεσης στα εργατικά - λαϊκά στρώματα για λογαριασμό του κεφαλαίου. Καλούν τους εργαζόμενους να απορρίψουν τις νέες παγίδες που στήνει η κυβέρνηση, την προσμονή που καλλιεργεί για την «επόμενη μέρα», αφού αυτή η «μέρα» για το λαό είναι ήδη εδώ, και περιλαμβάνει τις θυσίες διαρκείας για να στηριχτεί η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου. Οι ΚΟ της Αττικής καλούν τους εργαζόμενους να αξιοποιήσουν την πείρα τους, να κάνουν πράξη το δίκιο τους, με «ισχυρό ΚΚΕ, για να δυναμώσει το εργατικό κίνημα και η Κοινωνική Συμμαχία, για την ανατροπή, για την εξουσία».

Στην Αττική

Στον Βόλο μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Στον Βόλο μίλησε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Την Τετάρτη 21/2:

-- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ στον Ασπρόπυργο.

-- Στις 9 π.μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, θα επισκεφτεί τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Πέμπτη 22/2:

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στην αλλαντοβιομηχανία «ΝΙΚΑΣ».

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟΒ Β' Διαμερίσματος της Α' Αθήνας καλούν σε συγκέντρωση στην ταβέρνα «Το Χατίρι» (Ελλανίκου & Ριζάρη 28, Παγκράτι). Θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 11 π.μ., περιοδεία με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, στη βιομηχανία «Kleemann», στο Σταυροχώρι Κιλκίς.

-- Στις 2 μ.μ., περιοδεία στην κονσερβοποιία «Alexander», με επικεφαλής τον Σούλη Ανδρεόπουλο, μέλος της ΤΕ Ημαθίας.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ του Εμπορίου διοργανώνουν σύσκεψη.

-- Περιοδείες στα εργοστάσια ΒΙΟΖΟΚΑΤ, «Konstantopoulos SA», «Olymp» και στις χαρτοβιομηχανίες «Maxi» και «Papyros», στην Κατερίνη, με τον Στέργιο Κλιγκόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ.

Σε σύσκεψη των ΚΟΒ Πατησίων - Κολιάτσου μίλησε ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Σε σύσκεψη των ΚΟΒ Πατησίων - Κολιάτσου μίλησε ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ ΕΒΕ Κατερίνης θα πραγματοποιήσει περιοδεία - εξόρμηση σε επαγγελματίες και εμπορικά καταστήματα της Κατερίνης, με επικεφαλής τον Τάκη Μεταξιώτη, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 20 Φλεβάρη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Κιλκίς διοργανώνει σύσκεψη στα γραφεία της για την παρουσίαση της Διακήρυξης της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος, με ομιλητή τον Κώστα Σιδηρόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη με εκπαιδευτικούς στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, με ομιλήτρια την Ελένη Κυγιάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην Εύβοια

Σήμερα Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις, οι σχεδιασμοί ΝΑΤΟ - ΕΕ στα Βαλκάνια και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Ηπειρο, Κέρκυρα και Λευκάδα

Σήμερα Παρασκευή:

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, με τη Φωτεινή Τσώλου, μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Λευκάδας - Κέρκυρας.

-- Στις 9 π.μ., περιοδεία στο εργοστάσιο «Κοτόπουλα Ανέζας» στην Αρτα, με τον Β. Μπέτσα.

Αύριο Σάββατο, περιοδεία στο λιμάνι της Λευκίμμης Κέρκυρας με τον Σ. Σαμοϊλη.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα Παρασκευή:

-- Αντιπροσωπεία της ΤΕ Τρικάλων, με επικεφαλής τον Τάσο Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του Κόμματος, θα επισκεφτεί και θα μιλήσει στους εργαζόμενους στους εξής χώρους: Στις 7 π.μ. στο αμαξοστάσιο του δήμου Τρικκαίων, στις 10 π.μ. στη φαρμακοβιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ, στις 11 π.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, στις 12 μ. στη συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία «Τρίκκη».

-- Στις 10 π.μ., περιοδεία σε υπηρεσίες του δήμου Καλαμπάκας και στη συνέχεια στη λαϊκή αγορά της πόλης.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο χωριό Ρούσσο Καρδίτσας (καφενείο), θα μιλήσει η Χαρά Κούτρα, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Καρδίτσας.

-- Στις 8 π.μ., στο εργοστάσιο «Μπρέζα», περιοδεία κλιμακίου με επικεφαλής τον Νίκο Μπαντόγια, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας.

Στην Κρήτη

Σήμερα Παρασκευή, στις 12 μ., περιοδεία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Ηρακλείου, με τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακό σύμβουλο.

Τη Δευτέρα 26/2:

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου στο Γάζι, θα μιλήσει ο Σάββας Βασιλειάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αλικαρνασσού, θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., σε σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μασταμπά, θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ