Σάββατο 6 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Μάχες εντός, εκτός

Σε δύο πεδία είναι στραμμένο το βλέμμα των φίλων του χάντμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς διεξάγεται η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, αλλά και τέσσερις ομάδες ρίχνονται στις ευρωπαϊκές «μάχες», με στόχο το καλό αποτέλεσμα που θα τους δώσει δικαίωμα για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πρωτάθλημα της Α1, θα γίνουν τέσσερις αγώνες, με πιο σημαντικό αυτόν του Βύρωνα, όπου Αθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους με στόχο τη δεύτερή τους νίκη (19.30). Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής: Κιλκίς-Αρης Νίκαιας (16.00), Βριλήσσια-Ιωνικός (17.30), Λεωνίδας-ΣΑΚΑ (19.30).

Στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τώρα, ο Φίλιππος θα αντιμετωπίσει στη Νις της Γιουγκοσλαβίας (19.30) τη Γιογκοπετρόλ Ζελέζνιτσαρ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, ενώ για την ίδια διοργάνωση ο Δούκας «κοντράρεται» με την πορτογαλική Μπράνκα (22.30).

Στις γυναίκες, η Αναγέννηση Αρτας φιλοξενεί την ισπανική Φερόμπους Βαλένθια (18.00) για το Τσάμπιονς Λιγκ και την ίδια ώρα ο Εθνικός Κοζάνης τη Μαδέιρα από την Πορτογαλία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ