Σάββατο 6 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Σε Βύρωνα - Γιάννενα τα σπουδαία

Με δύο σημαντικά παιχνίδια ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με τα υπόλοιπα 5 παιχνίδια. Στον Βύρωνα, ο Αθηναϊκός υποδέχεται την Καλαμάτα (15.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) και ευελπιστεί να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που άρχισε στο παιχνίδι με τον Αγιο Νικόλαο στην Κρήτη. Η ισοπαλία θεωρείται καλό αποτέλεσμα για εκτός έδρας αγώνα, αλλά στο γήπεδό τους οι «λόρδοι» θα διεκδικήσουν τη νίκη προκειμένου να... πιάσουν κορυφή. Από την άλλη, οι Καλαματιανοί, μετά την εντός έδρας ήττα τους από τον Ολυμπιακό Βόλου, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη στα νταμάρια και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Στο έτερο σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΣ Γιάννενα αντιμετωπίζει τον Πανηλειακό (19.15, ΠΟΛΙΣ), σε έναν αγώνα που θυμίζει περσινές καταστάσεις καθώς οι δύο ομάδες υποβιβάστηκαν στη Β΄ Εθνική την τελευταία σεζόν. Οι γηπεδούχοι, μετά την ισοπαλία στην Προοδευτική, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο, όπως είναι ο Πανηλειακός. Στην αντίπερα όχθη, οι Πυργιώτες, αν και ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις τη νέα αγωνιστική χρονιά, επιζητούν την εκτός έδρας νίκη, ειδικά σε ντέρμπι όπως το σημερινό, που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν για την άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια».

Αύριο όμως ...προσφέρεται το κυρίως πιάτο της αγωνιστικής, με σημαντικότερη την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Προοδευτικής (18.00, ΠΟΛΙΣ).

Το υπόλοιπο αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής: Καλλιθέα-Αγιος Νικόλαος, Πατραϊκός- Καλαμαριά, Απόλλων Αθ.-Παναιγιάλειος (16.00) και Χαλκηδόνα-Πανσερραϊκός (20.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ