Τρίτη 13 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύσκεψη για την απάντηση στη νέα «αναπτυξιακή» φιέστα της κυβέρνησης

Σύσκεψη για την οργάνωση της δράσης ενάντια στην «αναπτυξιακή» φιέστα για την Κεντρική Μακεδονία, που προετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, διοργανώνουν ταξικά σωματεία, αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το νέο περιφερειακό «αναπτυξιακό» συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Μάρτη και ο πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει την τελευταία μέρα.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών και Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής (ΣΕΤΕΠΕ) και το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Θεσσαλονίκης (ΣΕΤΗΠ) σημειώνουν: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την πραγματοποίηση του Περιφερειακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας στην πόλη μας. Θεωρούμε πως το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και τα σχέδιά της για την περιοχή μας, που δεν υπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης, πρέπει να έχουν ανάλογη απάντηση από την εργατική τάξη. Για το σκοπό αυτό, τα ΔΣ των σωματείων που υπογράφουν, καλούν σε σύσκεψη όλα τα εργατικά σωματεία και συνδικάτα ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, προκειμένου να οργανώσουμε την αντίσταση και αντεπίθεση της εργατικής τάξης της περιοχής μας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και της αστικής τάξης που μας θέλουν δούλους τον 21ο αιώνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ