Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις ενάντια στα ναρκωτικά

Το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) θα πραγματοποιήσει και θα συμμετάσχει τις επόμενες μέρες στις εξής εκδηλώσεις:

  • Σήμερα, Παρασκευή, στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ο Σύλλογος Γονέων 5ου Δημοτικού Σχολείου Ταύρου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η τοξικοεξάρτηση σε νεαρή ηλικία. Ο ρόλος του σχολείου και της οικογένειας». Ομιλητής θα είναι ο Κατηφές Παναγιώτης, κοινωνιολόγος, γραμματέας του ΕΣΥΝ.
  • Δευτέρα 26 Μάρτη, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ το Παράρτημα του ΕΣΥΝ Πειραιά καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά». Ομιλήτρια η Αποστολοπούλου Λία, ψυχολόγος, μέλος της Γραμματείας του ΕΣΥΝ. Θα ακολουθήσουν εκλογές για νέο ΔΣ του Παραρτήματος.
  • Τρίτη 27 Μάρτη, στις 12 μ. στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Φοιτητών Βιολογικού διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Πώς επιδρούν τα ναρκωτικά στο άτομο και οι κοινωνικές επιπτώσεις του φαινομένου». Ομιλητής ο Κατηφές Παναγιώτης, κοινωνιολόγος, γραμματέας ΕΣΥΝ. Παρεμβάσεις θα γίνουν από εκπροσώπους του ΚΕΘΕΑ και καθηγητές της Σχολής για τις επιδράσεις της κάνναβης.
  • Τετάρτη 28 Μάρτη, στις 4 μ.μ. στο μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χαλκίδας, ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Εστίας Χαλκίδας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά. Ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις». Ομιλητής ο Παπαγιαννόπουλος Ορέστης, ψυχολόγος, μέλος της Γραμματείας του ΕΣΥΝ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ