Παρασκευή 23 Μάρτη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Με στόχο μετάλλιο η Εθνική γυναικών

Με υψηλές φιλοδοξίες, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση μεταλλίου, η Εθνική πόλο γυναικών ρίχνεται «στα βαθιά», συμμετέχοντας στο Φάιναλ 6 της νεοσύστατης διοργάνωσης της LEN, Europa Cup (στα πρότυπα του World League), που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Η Εθνική αγωνίζεται σήμερα (18.45) στον έναν από τους δύο ημιτελικούς της διοργάνωσης, με αντίπαλο τον νικητή του χτεσινού αγώνα Ολλανδίας - Ιταλίας. Και οι δύο ομάδες θεωρούνται δυνατές, αλλά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ελληνικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μιλώντας για τους στόχους της Εθνικής, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης τόνισε: «Εχουμε την ποιότητα σαν ομάδα, πρέπει να έχουμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και καλή άμυνα για να έχουμε τύχη. Δεν είμαστε προετοιμασμένοι ακόμη, στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το καλοκαίρι. Στοχεύουμε στο μετάλλιο και χρειαζόμαστε συγκέντρωση και καλή άμυνα».

Στην αποστολή μετέχουν οι πολίστριες Ελενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αλκηστη Αβραμίδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη και Αναστασία Καλαργυρού.

Στον άλλο ημιτελικό η Ισπανία αντιμετωπίζει τον νικητή του αγώνα Ουγγαρία - Ρωσία. Ο τελικός της διοργάνωσης διεξάγεται αύριο Σάββατο στις 14.00 και ο μικρός τελικός στις 12.15.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ