Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης(ΠΕΑΕΑ) την Παρασκευή 12-10-01 στις 10πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος, διοργανώνει εκδήλωση για το γιορτασμό της 57ης επετείου της αποχώρησης των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής από την Ελλάδα. Καλούνται όλοι οι αγωνιστές και οι φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, καθώς και όλα τα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ Αττικής να πάρουν μέρος, με τα λάβαρα τους, στην τιμητική αυτή εκδήλωση. Θα ακολουθήσει πορεία και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.

  • Ο Δήμος Κερατσινίου και οι Οργανώσεις ΠΕΑΕΑ και ΠΣΑΕΕΑ, διοργανώνουν τριήμερες εκδηλώσεις για να τιμηθεί η ιστορική 57η επέτειος της «Μάχης της Ηλεκτρικής», καθώς και η μνήμη των αγωνιστών που έπεσαν στη μάχη.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ανοίγει την Παρασκευή 12-10-01 στις 5 μμ, με στεφάνωμα στις πλάκες με τα ονόματα των πεσόντων. Το Σάββατο 13-10-01 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στο νεκροταφείο της «Ανάστασης» και την Κυριακή 11 πμ στο μνημείο της Ηλεκτρικής, μετά τη δέηση, θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των διοργανωτών φορέων και η κατάθεση στεφάνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ