Πέμπτη 5 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΜΑΝΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Να εξαντλήσει τα περιθώρια

Με σκοπό να κλείσει νικηφόρα την Α' φάση της διοργάνωσης, εξαντλώντας παράλληλα τις πιθανότητές του για μια θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στο Μιλανο την Αρμάνι (21.45 - Νοvasports 1) για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι», που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην οκτάδα, βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην 5η θέση, με απολογισμό 18 νίκες - 11 ήττες, και για να πλασαριστούν στην τετράδα χρειάζονται δική τους νίκη και ήττα του Ολυμπιακού (από τη Ζαλγκίρις) ή της Ρεάλ (από την Μπάμπεργκ). Σε περίπτωση ήττας τερματίζουν 5οι ή 6οι.

Για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, η νίκη είναι η μόνη σκέψη της ομάδας για το αποψινό παιχνίδι, προκειμένου να παλέψει μέχρι τέλους για τη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας στην επόμενη φάση. Δεν θεωρεί όμως πως το γεγονός ότι η Αρμάνι είναι αδιάφορη βαθμολογικά καθιστά εύκολη την αποστολή του Παναθηναϊκού. Οπως είπε, μπορεί η ιταλική ομάδα να μην τα κατάφερε, αλλά παραμένει δυνατή, με καλό ρόστερ, και θέλει να κλείσει νικηφόρα τη φετινή της πορεία στη διοργάνωση. Ο κόουτς του «Τριφυλλιού» επέστησε την προσοχή στην άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι στην επίθεση ως βασικές προϋποθέσεις για τη νίκη. Απών από τον Παναθηναϊκό θα είναι ο Ρίβερς, που έμεινε στην Αθήνα εξαιτίας ενοχλήσεων στον ώμο.

  • Aλλα αποψινά παιχνίδια: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ερυθρός Αστέρας (20.00 - Novasports 2), Φενερμπαχτσέ - Μάλαγα (20.15 - Novasports 4), Μπασκόνια - Εφές (22.00 - Novasports 3), Μπαρτσελόνα - Κίμκι (22.00 - Novasports 2).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ