Πέμπτη 5 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
«Αλμα» παραμονής για τον Απόλλωνα

Σπουδαίο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε χτες ο Απόλλων Σμύρνης, που σε εξ αναβολής αγώνα για την 25η αγωνιστική επικράτησε του ΠΑΣ με 1-0 στα Γιάννενα, με γκολ του Ναδάλες στο 32'. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που βλέπει τη σωτηρία να έρχεται ακόμα πιο κοντά.

Ο Απόλλων έφτασε τους 25 βαθμούς, πιάνοντας τη Λαμία στη 13η θέση και έχοντας προβάδισμα 4 βαθμών από την Κέρκυρα (21 βαθμοί), τη βασική του αντίπαλο στη μάχη για την αποφυγή της 15ης θέσης και του υποβιβασμού. Με τα νέα δεδομένα, ο ουραγός Πλατανιάς (10 βαθμοί) υποβιβάζεται και μαθηματικά πλέον.

Κίνδυνος αποχής στον ΠΑΟ

Εκτός ορίων δείχνει να βρίσκεται η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, αφού στη σωρεία προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ προστίθεται και η απειλή των παικτών για αποχή από τις προπονήσεις τη Δευτέρα. Αιτία, όπως αναφέρουν, το γεγονός ότι δεν τηρήθηκαν χτες οι υποσχέσεις των διοικούντων για πληρωμή του υπολειπόμενου 30% της δόσης του Οκτώβρη στα συμβόλαια των ξένων παικτών. Στο «τελεσίγραφο» των παικτών δίνεται διορία στη διοίκηση μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα ώστε να τηρήσει τις υποσχέσεις της.

Λίγο μετά, από τη διοίκηση της ΠΑΕ υποστηρίχθηκε ότι οι ξένοι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν χτες το υπόλοιπο της δόσης του Οκτώβρη, και ότι θα τηρηθούν στο ακέραιο και εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών οι δεσμεύσεις για την καταβολή του 30% της δόσης του Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ