Τετάρτη 11 Απρίλη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επικίνδυνη κλιμάκωση με πολεμικές απειλές ΗΠΑ - ΝΑΤΟ

Τεράστια ερωτήματα από την επίθεση με χημικά στην Ντούμα, που αξιοποιείται για την προώθηση των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών στην ευρύτερη περιοχή

  • Με ανάληψη άμεσης στρατιωτικής δράσης σε βάρος της Συρίας απειλούν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους (Βρετανία, Γαλλία κ.ά.), χρησιμοποιώντας καταγγελίες ΜΚΟ για επίθεση με χημικά όπλα από τον συριακό στρατό σε βάρος αμάχων, στην Ντούμα της Ανατολικής Γκούτα.
  • Οι απειλές των ΗΠΑ και η ισραηλινή επιδρομή σε συριακή στρατιωτική βάση της πόλης Χομς προκαλούν αντιδράσεις από Ρωσία - Ιράν, κλιμακώνοντας επικίνδυνα την ένταση σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής. Σε πολεμική προετοιμασία παραπέμπει η στρατιωτική κινητικότητα των ΗΠΑ στην Ανατ. Μεσόγειο.
  • Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί και σχεδιασμοί στην περιοχή μας, για τα συμφέροντα των μονοπωλίων, είναι παράγοντες αστάθειας και μπορεί να οδηγήσουν σε γενίκευση του πολέμου. Μεγάλες ευθύνες έχει και η ελληνική κυβέρνηση, που έχει μετατρέψει τη χώρα σε αμερικανοΝΑΤΟικό ορμητήριο, εκθέτοντας το λαό σε μεγάλο κίνδυνο.

ΣΕΛ.  5

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ