Κυριακή 14 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Ανεβαίνουν οι τόνοι

Τρίκαλα - Καβάλα, ένα από τα σημερινά ντέρμπι στη Γ? Εθνική

Sportidea

Τρίκαλα - Καβάλα, ένα από τα σημερινά ντέρμπι στη Γ? Εθνική
Την παράσταση κλέβουν οι αναμετρήσεις μεταξύ των Τρικάλων και της Καβάλας αλλά και της Κασσάνδρας με τη Μαρκό, που διεξάγονται στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και που αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον.

Στα Τρίκαλα, η ομώνυμη ομάδα θα προσπαθήσει για τη νίκη και μόνο, απέναντι στην Καβάλα. Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα την περασμένη αγωνιστική, έχουν ως στόχο την επικράτηση που θα τους δώσει την ευκαιρία να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από την άλλη, όμως, η Καβάλα, δείχνει πως είναι σε αγωνιστική φόρμα και αναμένεται πως έστω και δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Αλλωστε, η 2η θέση στη βαθμολογία είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά στο ξεκίνημα για τους Καβαλιώτες και θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν ή ακόμα και να πιάσουν την κορυφή.

Στη Χαλκιδική, η Κασσάνδρα υποδέχεται τη Μαρκό. Οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς επί των ουραγών, προκειμένου να κρατήσουν την υψηλή θέση που έχουν καταλάβει στις δύο αγωνιστικές που έχουν δώσει το «παρών». Μάλιστα, μια νίκη επί της κουρασμένης από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, Μαρκό, θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στους γηπεδούχους για να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Στην αντίπερα όχθη, οι φιλοξενούμενοι σαφώς δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από το άσχημο ξεκίνημα που έκαναν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και θα κυνηγήσουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που είναι πολύτιμο για τη συνέχεια.

Ο τέταρτος της κορυφής, Κιλκισιακός, φιλοξενεί τα Χανιά. Οι γηπεδούχοι έχουν ως μόνο στόχο στο σημερινό παιχνίδι και γιατί όχι και στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος, να πάρουν τη νίκη. Στο στρατόπεδο των φιλοξενουμένων τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα καθώς οι αγώνες που έδωσαν με το ξεκίνημα δεν ήταν και τόσο εύκολοι και τώρα θα προσπαθήσουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Ναυπακτιακός - Λάρισα, Ελευσίνα - Φωστήρας και Απόλλων Κρύας Βρύσης - Παναιτωλικός.

Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16.00 εκτός του αγώνα του Κιλκισιακού που θα ξεκινήσει στις 15.45.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ