Σάββατο 13 Οχτώβρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ
Μάχες σε διπλό ταμπλό

Στον Κορυδαλλό σήμερα, αλλά και στον Πύργο αύριο στρέφονται τα βλέμματα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, η Προοδευτική υποδέχεται τον Αθηναϊκό. Οι «βυσσινί», που έχουν δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πάρουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη, οι «λόρδοι» με μια ενδεχόμενη νίκη τους θα παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα, θα πάρουν και τους πρώτους τρεις βαθμούς μακριά από τα νταμάρια.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια είναι: Απόλλων Αθ. - ΠΑΣ Γιάννενα (16:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) και Αγιος Νικόλαος - Καλαμάτα (18:00).

Αύριο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται, στον Πύργο, ο Πανηλειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι γηπεδούχοι επιζητούν να ξεφύγουν από την 8η θέση που έχουν καταλάβει στη βαθμολογία και ο μόνος τρόπος για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι φυσικά η επικράτηση σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Το θετικό στοιχείο είναι ότι θα έχουν στο πλευρό τους τους φίλους της ομάδας τους που αναμένεται να τους βοηθήσουν στον ψυχολογικό τομέα. Από την άλλη, οι Βολιώτες, που έχουν κάνει καλό ξεκίνημα, θέλουν όπως και την πρώτη αγωνιστική να σημειώσουν άλλη μια εκτός έδρας νίκη και μάλιστα επί ενός αντιπάλου που θεωρείται φαβορί για την άνοδο στα... μεγάλα σαλόνια.

Στην Καλαμαριά, ο τοπικός Απόλλωνας φιλοξενεί την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν και γιατί όχι να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή. Ετσι στόχος είναι η επικράτηση που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι που δεν κατάφεραν πέρσι. Στην αντίπερα όχθη, οι Αθηναίοι θα επιδιώξουν να κάνουν την έκπληξη, πράγμα που θεωρείται δύσκολο, προκειμένου να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και παράλληλα να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, έτσι ώστε να υλοποιήσουν τους στόχους τους όσο πιο νωρίς γίνεται.

Τέλος, αύριο διεξάγονται και οι αγώνες μεταξύ του Πανσερραϊκού και του Πατραϊκού, καθώς και του Παναιγιάλειου με τη Χαλκηδόνα (16:00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ