Τρίτη 15 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ρατσιστικές επιθέσεις σε Περιστέρι και Σεπόλια

Ρατσιστικές επιθέσεις κατά μεταναστών σε Περιστέρι και Σεπόλια καταγγέλλει με χτεσινή ανακοίνωσή της η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας «Η Ενότητα». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, μετανάστες καταγγέλλουν ότι δέχονται επιθέσεις τις τελευταίες τρεις βδομάδες σε περιοχές του Περιστερίου και των Σεπολίων. Την περασμένη Κυριακή, ο Μοχάμεντ Γκούλμπαζ, εργάτης, βαφέας αυτοκινήτων, ενώ βάδιζε προς το σπίτι του μέσω της οδού Σολωμού, δέχτηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα. Τα άτομα αυτά βρίσκονταν στη γωνία Σολωμού και Λευκωσίας. Πετάχτηκε ένας μπροστά στον Μοχάμεντ και τον γρονθοκόπησε ρίχνοντάς τον κάτω. Οι άλλοι, οι οποίοι είχαν πλησιάσει, άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και τη πλάτη. Η επίθεση κράτησε δύο λεπτά περίπου και αποχώρησαν.

Ο μετανάστης πήγε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, το οποίο βρίσκεται στο ίδιο τρίγωνο με το δρόμο όπου έγινε η επίθεση, σε απόσταση διακοσίων μέτρων. Το πρόσωπό του ήταν ματωμένο. Οι αστυνομικοί τον έστειλαν να πάει μόνος του σε νοσοκομείο για να εξεταστούν τα τραύματά του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Αραγε, η Αστυνομία έκανε έρευνα για το περιστατικό το οποίο είχε μόλις συμβεί και μάλιστα κοντά στο αστυνομικό τμήμα, σε ακτίνα όπου μπορούσαν να πάνε με τα πόδια»; Οπως επισημαίνεται ,το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, καθώς τις τελευταίες υπάρχουν καταγγελίες και για άλλες επιθέσεις στην ίδια περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ