Σάββατο 29 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Στα μέτρα των δυνατών

Παγίδες κρύβει η 18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1, όπου μπορεί να απουσιάζει το μεγάλο παιχνίδι, όμως δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιων εκπλήξεων. Μπορεί όσον αφορά τον υποβιβασμό τα πράγματα να έχουν ξεκαθαρίσει, ουσιαστικά όμως μένουν κενές οι θέσεις της κορυφής και της Ευρώπης. Εκεί ψηλά τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν, καθώς οι τρεις πρωτοπόροι αναμένεται να ξεπεράσουν τα εμπόδια.

Ο Ολυμπιακός φαινομενικά έχει το πιο δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή. Μετά και την εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Αλλωστε το κυνήγι της κορυφής δεν επιτρέπει απώλειες.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Δάφνη, που την περασμένη αγωνιστική ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «πράσινοι» δεν αναμένεται να έχουν και ιδιαίτερα προβλήματα. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ, μετά τη σπουδαία νίκη επί Ηρακλή στο Ιβανώφειο, υποδέχεται το... επικίνδυνο εκτός έδρας Ηράκλειο.

Η μάχη για ένα καλύτερο τελικό πλασάρισμα έχει φουντώσει, με το Περιστέρι να έχει αποκτήσει το προβάδισμα. Για να το διατηρήσει, θα πρέπει να ξεπεράσει την αντίσταση του Αρη, τον οποίο είχε νικήσει στον αγώνα του πρώτου γύρου. Πανιώνιος και Ηρακλής συνθέτουν ίσως το πιο ταιριαστό ζευγάρι της αγωνιστικής σε ένα σημαντικότατο ντέρμπι για την πρώτη εξάδα. Το Μαρούσι, αφού πέρασε διά πυρός και σιδήρου από τα Πατήσια, θα αντιμετωπίσει τον υποβιβασμένο Εσπερο χαλαρά, ενώ ακόμα πιο χαλαρή αναμένεται να είναι η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Σπόρτιγκ. TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο: (ΟΑΚΑ 18.00) ΑΕΚ - Ηράκλειο, (Ν. Σμύρνη 18.00) Πανιώνιος - Ηρακλής, (Αμαρουσίου 18.00) Μαρούσι - Εσπερος, (Περιστέρι 18.00) Περιστέρι - Αρης, (Δάφνη 20.00) Δάφνη - Παναθηναϊκός. Κυριακή: (Αλεξάνδρειο 18.00) ΠΑΟΚ - Σπόρτιγκ, (Καισαριανή 19.15 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Νήαρ Ηστ -Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ