Σάββατο 29 Γενάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δοκιμασία στην Πάτρα

Η ομάδα του Μπιγκόν δίνει δύσκολο αγώνα κόντρα στην Παναχαϊκή

Μόνο νίκη θέλει ο Μπιγκόν στην Πάτρα
Μόνο νίκη θέλει ο Μπιγκόν στην Πάτρα
Ανοίγει σήμερα η αυλαία της 17ης αγωνιστικής που είναι και η τελευταία του α' γύρου με τον αγώνα Παναχαϊκής- Ολυμπιακού (15.00 SUPERSPORT). Το παιχνίδι έχει ιδιαίτερη σημασία για τους «ερυθρόλευκους», καθώς με νίκη ανακηρύσσεται με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μπιγκόν, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, μίλησε για την Παναχαϊκή: «Η Παναχαϊκή είναι μαχητική ομάδα. Εχει αρκετά καλή φυσική κατάσταση και επίσης καλούς επιθετικούς όπως ο Βούκσεβιτς. Εμείς πάντως είμαστε καλύτεροι και χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη αν και είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τις πολλές απουσίες που αντιμετωπίζουμε».

Οσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του, είπε: «Ο Τζόρτζεβιτς γυρίζει μετά την τιμωρία του αλλά τώρα θα λείψουν οι Πουρσαϊτίδης και Γιαννακόπουλος. Δε θα έχουμε μαζί μας και τους Νινιάδη, Καραταΐδη. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη με την Παναχαϊκή για να στεφθούμε πρωταθλητές χειμώνα αν και δε νομίζω ότι σημαίνει κάτι ιδιαίτερο αυτός ο τίτλος», ενώ για τον Ζάχοβιτς είπε: «Ο Ζάχοβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Δε θα είναι στη βασική ενδεκάδα».

Οι 18 του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Πάτρα είναι οι εξής: Ελευθερόπουλος, Τοχούρογλου, Αμανατίδης, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Ανατολάκης, Αντζας, Τζιωρτζιόπουλος, Πουρσανίδης, Λουτσιάνο, Τζόρτζεβιτς, Πασσαλής, Καραπιάλης, Σφακιανάκης, Ζάχοβιτς, Γκόγκιτς, Καλύκας και Αλεξανδρής.

Από την άλλη, στην Πάτρα έχει σημάνει συναγερμός ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και αν ο καιρός το επιτρέπει τότε θα πραγματοποιηθεί ρεκόρ εισπράξεων. Στον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», Νίκος Αλέφαντος, δε θα έχει στη διάθεσή του για τη συνάντηση με τους πρωταθλητές, τους Κοπερτίνο, Ιωάννου που είναι τραυματίες και τον Νατροσβίλι, που είναι τιμωρημένος, αλλά το κενό του θα καλύψει ο Ζοέλ Επαλέ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ