Τρίτη 5 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε κλούβα των ΜΑΤ

Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση που έγινε το Σάββατο με μολότοφ εναντίον λεωφορείου που μετέφερε διμοιρία των ΜΑΤ, κοντά στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της τοπικής Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Η επίθεση σημειώθηκε την ώρα που η διμοιρία φύλαξης του τουρκικού προξενείου αποχωρούσε από τη βάρδιά της. Με αφορμή αυτό το γεγονός, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για άλλη μια φορά ανέβασαν τους «τόνους» της ψευτοαντιπαράθεσης περί «βίας και ανομίας». «Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκαν άνδρες των ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος έχει «επενδύσει» στο δόγμα «νόμος και τάξη». Από την πλευρά της, η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ισχυρίστηκε πως «θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες για την παράνομη ακινητοποίηση των συναδέλφων στο σημείο».

«Οι καθημερινές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στην πάταξη της εγκληματικότητας στερούν από τον κ. Μητσοτάκη κάθε επιχείρημα περί δήθεν μη αντιμετώπισης της ανομίας - κοινωνικό όρο που ο ίδιος επιμένει να επικαλείται. Η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης επιλέγουν να καλλιεργούν και να εμπορεύονται μικροπολιτικά τον τρόμο», ανταπάντησε χτες το υπουργείο Δημόσιας Τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ