Παρασκευή 8 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018
Ανησυχία για Φρεντ στη Βραζιλία

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: «Πονοκέφαλο» στις τάξεις της Εθνικής Βραζιλίας προκαλεί ο τραυματισμός του Φρεντ στη χτεσινή προπόνηση της ομάδας, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας. Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο σε μια φάση με τον Τιάγκο Σίλβα και τέθηκε εκτός προπόνησης. Εδειξε μάλιστα να πονάει αρκετά, προκαλώντας ανησυχία στο τεχνικό επιτελείο της «Σελεσάο». Περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση του παίκτη αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα.

ΠΑΝΑΜΑΣ: Δεν του έφτανε του Παναμά η ήττα με 1-0 από τη Νορβηγία, με την οποία ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας για το Μουντιάλ, έπεσε και θύμα διαρρηκτών στο Οσλο. Οπως κατήγγειλε η Ομοσπονδία της χώρας, οι παίκτες της Εθνικής, όταν μετά τον αγώνα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, διαπίστωσαν ότι προσωπικά τους αντικείμενα είχαν κλαπεί. Η νορβηγική αστυνομία βρέθηκε στο ξενοδοχείο και συγκέντρωσε υλικό, ωστόσο δεν έχει καταλήξει στην εύρεση των ενόχων.

ΒΕΛΓΙΟ: Ευχάριστα ήταν τα νέα στην Εθνική Βελγίου σχετικά με τον τραυματισμό του Αζάρ στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του φιλικού με την Αίγυπτο. Οπως διαπιστώθηκε, η κατάσταση του παίκτη της Τσέλσι δεν εμπνέει κάποια ανησυχία και αναμένεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα της 18ης Ιούνη με αντίπαλο τον Παναμά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ