Τρίτη 12 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ
Εκδήλωση μπροστά στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο

Η Τομεακή Οργάνωση Χίου της ΚΝΕ για την προετοιμασία της συμμετοχής στο 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ προγραμματίζει εκδήλωση με θέμα «Ελα μαζί μας στον αγώνα ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά. Χίος 1998 - Πάτρα 2018. Σταθερά στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό, για την ειρήνη και τη φιλία των λαών»!

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 30 Ιούνη στην είσοδο της Απλωταριάς στις 19.30. Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Θάνος Μπίμπας, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της Κομμουνιστικής Νεολαίας Τουρκίας, που θα απευθύνει χαιρετισμό από το βήμα της εκδήλωσης. Επίσης, θα παρουσιαστεί μουσικό καλλιτεχνικό αφιέρωμα.

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη διοργάνωση του Πανελλαδικού Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ, που έγινε το 1998 στη Χίο. Στο πλαίσιο αυτό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν συνεντεύξεις που δίνονται αυτήν την περίοδο από νεολαίους της εποχής, στελέχη και μέλη του Κόμματος σήμερα.

Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ στο νησί προετοιμάζουν με αισιοδοξία, μεράκι και ενθουσιασμό την εκδήλωση και ήδη απευθυνόμενοι στο αρχείο του «Ριζοσπάστη» και της Κομματικής Οργάνωσης συγκεντρώνουν φωτογραφικό υλικό και άλλα στοιχεία για να παρουσιαστούν στην εκδήλωση.

Η Τομεακή Οργάνωση στις μέρες που απομένουν μέσω ενημερωτικού φυλλαδίου απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη νεολαία και το λαό της Χίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ