Τετάρτη 13 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Ενθουσίασε η παράσταση με τα Τμήματα Φωνητικής

Το θερμό χειροκρότημα που επεφύλαξαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια) στα Τμήματα Φωνητικής και στην Παιδική Χορωδία ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τη δουλειά που έκαναν όλη αυτήν τη χρονιά.

Η Ομάδα Φωνητικής με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε δύο σπουδαία έργα που έχει γράψει ο Μάνος Χατζιδάκις για το θέατρο. Το πρώτο ήταν ο «Ματωμένος Γάμος» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα και το άλλο το «Παραμύθι χωρίς όνομα» του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Η Ομάδα δούλεψε πάνω στα έργα και τα παρουσίασε στην κατάμεστη αυλή του Στεκιού, σε μια πολύ αξιόλογη παράσταση.

Μαζί τους εμφανίστηκαν και τα παιδιά της παιδικής χορωδίας που δημιουργήθηκε φέτος στο Στέκι της ΚΝΕ. Μετά το τέλος της παράστασης η Ερση Φτούλη, δασκάλα Φωνητικής, σημείωσε ότι το Στέκι αποτελεί πηγή δημιουργίας και έμπνευσης, κάτι που αποτυπώνεται και στους πάνω από 40 νέους που συμμετέχουν εδώ και τρία χρόνια στα μαθήματα της Φωνητικής. Δασκάλα Φωνητικής είναι η Πολυξένη Καράκογλου, ενώ την παιδική χορωδία διδάσκει η Νατάσα Μουσάδη.

Με αυτήν τη γιορτή ολοκληρώθηκε η χρονιά για τα Τμήματα Φωνητικής, που ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη, αναμένοντας ακόμα περισσότερες συμμετοχές!


Το γλέντι συνεχίστηκε και μετά το τέλος της παράστασης, με τα παιδιά της Ομάδας Φωνητικής να παίρνουν τα όργανα και να συνεχίζουν το τραγούδι.

Οι εκδηλώσεις στο Στέκι θα συνεχιστούν την Κυριακή 17 Ιούνη στις 20.30, με την προβολή της ταινίας «Χάος» των Πάολο και Βιτόριο Ταβιάνι, βασισμένη σε διηγήματα του Λουίτζι Πιραντέλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ