Πέμπτη 14 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Καθοριστικό τέταρτο ραντεβού

Το πλέον κομβικό ραντεβού των δύο «αιωνίων» στη σειρά του τελικού στη Basket League δίνεται σήμερα στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19.00, Cosmote Sports 4) στο 4ο παιχνίδι της σειράς. Με τους «Πράσινους» να προηγούνται ήδη με 2-1 νίκες και τον Ολυμπιακό να επιδιώκει την ισοφάριση, ο σημερινός αγώνας θα δώσει την απάντηση στο εάν θα έχουμε φινάλε και πρωταθλητή (ο τίτλος κρίνεται στις 3 νίκες) ή παράταση στην αγωνία.

Στον Ολυμπιακό, χωρίς κανένα περιθώριο και μετρώντας ήδη δυο συνεχόμενες αποτυχίες (2ος και 3ος τελικός), εκ των οποίων η μια εντός, ψάχνουν την ευκαιρία σήμερα να δείξουν αντίδραση. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα πέραν των γνωστών τραυματιών (Τίλι, Αγραβάνη), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ευελπιστεί σήμερα να δει από τους παίκτες του μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα δυο τελευταία παιχνίδια.

Στην άλλη πλευρά, με την ώθηση που του δίνει το γεγονός ότι βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν αποφασισμένοι να τελειώνουν από σήμερα την υπόθεση «τίτλος». Στα αγωνιστικά ζητήματα η προσοχή εστιάζεται στην κατάσταση του Γκιστ, που τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης τις προηγούμενες μέρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ