Παρασκευή 15 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Αθλητικά τουρνουά ενάντια στις εξαρτήσεις

«Βάλε καλάθι στη ζωή - Λέμε "όχι" σε όλα τα ναρκωτικά!». Με αυτό το σύνθημα η Τομεακή Οργάνωση Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνει, αύριο Σάββατο, τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Στάδιο Χανίων, στις 5 μ.μ. Στο πλαίσιο αυτό, θα παιχτεί και παιχνίδι Quizdom με τίτλο «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις! Λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά».

Ακόμα, τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά διοργανώνει η ΚΝΕ στην Ηγουμενίτσα. Οι αγώνες γίνονται σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στα γήπεδα «7x7 ΣΤΑΥΡΟΥ» (προς Δρέπανο) και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στις εκδηλώσεις θα συμμετέχει το ΚΕΘΕΑ «Ηπειρος» με ενημερωτικό περίπτερο και ομιλία - συζήτηση από το θεραπευτικό προσωπικό του Συμβουλευτικού Σταθμού Ηγουμενίτσας.

Επίσης, μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού τουρνουά μπάσκετ 3on3 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, που ήταν αφιερωμένο στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και συμμετείχαν 130 ερασιτέχνες αθλητές από όλη την Ηπειρο, η ΚΝΕ και το ΚΕΘΕΑ «Ηπειρος» διοργανώνουν φέτος το 2ο τουρνουά μπάσκετ 3on3.

Το τουρνουά βάζει στο επίκεντρο το πρόβλημα της εξάρτησης από το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές συσκευές επικοινωνίας. Ετσι, πέραν των αθλητικών δραστηριοτήτων θα υπάρχει έντυπο υλικό, αλλά και ομιλία ειδικευμένου επιστήμονα του ΚΕΘΕΑ σχετικά με τον διαδικτυακό εθισμό.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που φοιτούν στο Δημοτικό. Στη δεύτερη παιδιά Γυμνασίου και στην τρίτη όλοι οι υπόλοιποι. Τα παιδιά που ολοκληρώνουν τη Στ' Δημοτικού εγγράφονται στη δεύτερη κατηγορία και παιδιά που ολοκληρώνουν τη Γ' Γυμνασίου στην τρίτη κατηγορία.

Οι αγώνες των δύο πρώτων κατηγοριών θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 21 Ιούνη. Η συμμετοχή είναι ασφαλώς δωρεάν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ