Παρασκευή 15 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΠΑΤΡΑ
Την Κυριακή οι αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου

Σε αρχαιρεσίες προχωρά την Κυριακή 17/6 το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στα γραφεία του (Κολοκοτρώνη 20), για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ.

Στο μεταξύ, εκδικάστηκε χτες η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ομάδα των εργοδοτικών συνδικαλιστών, επιδιώκοντας να νομιμοποιηθούν οι αποκλεισμένοι από το ίδιο το Συνέδριο αντιπρόσωποι και να επιτραπεί η συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σήμερα. Παρέμβαση έξω από τα δικαστήρια έκαναν χτες το πρωί σωματεία της πόλης, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αποδέχονται νόθους αντιπροσώπους και σωματεία - φαντάσματα στις διαδικασίες του Εργατικού Κέντρου. Ανάλογη κινητοποίηση είχε γίνει και την Τετάρτη.

Τα συνδικάτα καλούν «όλη την εργατική τάξη, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, το λαό της πόλης μας, όλους τους νόμιμα εκλεγμένους αντιπροσώπους, τους τίμιους συνδικαλιστές σε ετοιμότητα και συμπόρευση, για να διασφαλιστούν οι συλλογικές διαδικασίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, για να μη νομιμοποιηθεί κανένας νόθος αντιπρόσωπος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ