Σάββατο 16 Ιούνη 2018 - Κυριακή 17 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για τις εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ

Το Σάββατο 16 Ιούνη στις 8 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΕ Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ, στην πλατεία Ελευθερίας, θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τους Λιάτη Χρήστο, Κλαΐνο Λιάκο, Ζαχαριουδάκη Δημήτρη και Melza Burcu Ince.

Τη Δευτέρα 18/6:

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Περάματος Αττικής καλεί σε συγκέντρωση στο Θεατράκι πάνω από το 4ο Δημοτικό σχολείο (Λουκιανού και Πλάτωνος), με θέμα: «Δυνατό εργατικό κίνημα - κοινωνική συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Μεγάρων Αττικής καλεί σε πολιτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου, με ομιλητή τον Γιώργο Δαφνή, μέλος της ΕΠ Αττικής.

Την Τετάρτη 20/6:

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ ΕΒΕ Αττικής καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην Αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος) με θέμα: «Ο μύθος για "δίκαιη" ανάπτυξη, "καθαρή" έξοδο από τα μνημόνια και η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας. Οι εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης και την κοινωνική συμμαχία». Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ ΕΒΕ Πειραιά διοργανώνει στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Κτίριο Δημαρχείου Κερατσινίου, Ελ. Βενιζέλου 100 Κερατσίνι - 1ος όροφος), εκδήλωση με τίτλο: «Ο μύθος για "δίκαιη" ανάπτυξη, "καθαρή έξοδο" από τα μνημόνια και η γεωστρατηγική αναβάθμιση της χώρας. Οι εξελίξεις και η πρόταση του ΚΚΕ για την οργάνωση της πάλης και την κοινωνική συμμαχία». Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση της ΚΟ Αγ. Τριάδας Πειραιά στο προαύλιο της Αγ. Τριάδας, με θέμα «Δυνατό εργατικό κίνημα - Κοινωνική Συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό», θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Χαλκηδόνας - Κέντρου Πειραιά καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγ. Γεωργίου Νίκαιας, με θέμα: «Δυνατό εργατικό κίνημα - κοινωνική συμμαχία. Συμπόρευση με το ΚΚΕ για την ανατροπή. Αυτή είναι η "καθαρή" διέξοδος για το λαό». Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ