Τρίτη 19 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για εν ενεργεία αντεισαγγελέα

Διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης παρήγγειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Δικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, για να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από αντεισαγγελέα Εφετών ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο «κοινωνικής δικτύωσης» να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπα των ανωτέρω, καθώς επίσης και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά βουλευτή.

Σημειωτέον ότι ο εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών Α. Καραφλός, σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας μεταξύ άλλων, μιλάει για «διατεταγμένη υπηρεσία» με αφορμή τη δίωξη του υπόδικου χρυσαυγίτη βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση για τις αθλιότητές του στη Βουλή. Υπενθυμίζεται ότι έγινε γνωστός ως ο εισαγγελέας που είχε αρχειοθετήσει το σκάνδαλο «Siemens» - ΟΣΕ και είχε διαχειριστεί και το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του Χριστοφοράκου, που δεν εκτελέστηκε ποτέ.

Μετά τη δημοσιότητα που δόθηκε στο θέμα, απέσυρε πολλές από τις αναρτήσεις που έχει κάνει, ενώ άλλαξε και τη φωτογραφία προφίλ του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ