Τρίτη 26 Ιούνη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραιτήσεις και προσχωρήσεις φασιστοειδών

Διαλύθηκε σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πυρήνας Πέλλας της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ως αποτέλεσμα των παραιτήσεων του γραμματέα και στελεχών, οι οποίοι προσχώρησαν στον νέο φορέα του πρώην χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Ελ. Συναδινού. Επιστολή παραίτησης έστειλε επίσης ο Γ. Κυριακίδης, τοπικό στέλεχος που είχε αναλάβει πρόσφατα την ηγεσία της τοπικής οργάνωσης. Μετά την παραίτησή του εμφανίστηκε στην εκδήλωση του Ελ. Συναδινού στη Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την ίδρυση του νέου φορέα, με την ονομασία «Πατριωτική Ριζοσπαστική Ενωση» (ΠΑΤ.ΡΙ.Ε.).

Στην εν λόγω επιστολή, την απόφασή τους να παραιτηθούν εκφράζουν και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Ν. Πέλλας, Κ. Πασχαλίδης και Κ. Ιωσηφίδης. Επιπρόσθετα, την απόφασή της να συμμετάσχει στο κόμμα Συναδινού, συμμετέχοντας ήδη στο πολιτικό του συμβούλιο, ανακοίνωσε στις 22/6 και η Δ. Σβερώνη, πρώην βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής.

Υπενθυμίζουμε ότι έχουν προηγηθεί και άλλες παραιτήσεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, όπως του Γ. Γαλέου, του Ευ. Μπούκουρα, του Χρ. Αλεξόπουλου, των νυν βουλευτών Εύβοιας Ν. Μίχου και Μεσσηνίας Δ. Κουκούτση, καθώς και η καταγγελία από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής του νυν βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κ. Μπαρμπαρούση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ